Pierre van Dijk  Impressionist    
Atelier - Gallery 

AGENDA & NEWS 


 Zondag 29 Dec.'19 Opening tentoonstelling "LICHT" 

Atelier-Gallery Pierre ; Burgermeesters Godschalx straat 68. 5236.AC. 's-Hertogenbosch./ Empel.

Deelnemende kunstenaars Pierre van Dijk schilderijen & John van Nistelrooij Beelden-Objecten. Wilt U de opening bijwonen ga dan naar de Contact pagina. De tentoonstelling is t/m 2 Febr. '20  te bezoeken op onze gebruikelijke openingstijden en op afspraak . "WINSOR & NEWTON - Pierre van Dijk"
De laatste jaren schilder ik met olie verf van W&N. omdat naar mijn mening de grijswaarde van de kleuren erg mooi zijn. en dat bleef niet onopgemerkt bij W&N, getuige screen-shot schilderij "the Bathers" op hun website.

Publicatie Website Winsor & Newton schilderij de Baadsters -Pierre van Dijk - Screenshot. Beynac-et-Cazenac FR. / 's-Hertogenbosch NL. Sept.'19  

ATELIER PIERRE VAN DIJK 

  “Aan alles komt een eind alleen weten we niet hoe en wanneer”

Het wordt voor mij na 15 jaar “Maison Atelier Pierre” in Beynac-et-Cazenac Dordogne (24) Frankrijk tijd voor een volgende stap. Ik wil meer tijd en aandacht aan mijn werk besteden, om verdere ontwikkeling en diepgang mogelijk te maken. de combinatie Gallery en schilderen wordt daar door steeds moeilijker. 

Om te stoppen met de Gallery was geen gemakkelijke keuze, maar helaas wel noodzakelijk zelfs onontbeerlijk. Het Afsluiten van 15 mooie jaren valt mij zwaar, maar dit betekent ook weer een nieuw begin.  

Mijn; “Atelier Pierre van Dijk” 

wat is gevestigd op de Burgemeesters Godschalx str. te Empel ( s-Hertogenbosch NL ) . Dit is voor mijn doel, om meer tijd en aandacht aan mijn werk besteden, een geweldig nieuw onderkomen. Het studeren en werken is begonnen om nooit meer te eindigen “. behoud door deze verandering voor mij, zijn betekenis.  Dit betekent echter niet dat de deur van 

“Atelier Pierre van Dijk” 

voor U als belangstellende dicht is, U blijft , net zoals in al die jaren, meer dan welkom .

Openingstijden info;  https://atelier-pierre-van-dijk.business.site/

Let op Andere openings tijden en op afspraak; 

Telf; +31 (0) 73 763 06 16

Mob; +31 (0) 6 83 24 52 76

Per e-mail ; pierre@artpierre.com  

Ook ga ik door met mijn Masterclasses , aan U als beginnend of gevorderd schilder. heeft u belangstelling in een van mijn Masterclasses stuur mij een e-mail met uw vragen en wensen.   

Tot spoedig ziens .

Pierre

Meer informatie website op    Google Maps 
© Pierre van Dijk

 

Opbellen
E-mail
Info