Pierre van Dijk  Impressionist    
Atelier - Gallery 

AGENDA & NEWS 


 Zondag 29 Dec.'19 Opening tentoonstelling "LICHT" 

Atelier-Gallery Pierre ; Burgermeesters Godschalx straat 68. 5236.AC. 's-Hertogenbosch./ Empel.

Google Maps 

Deelnemende kunstenaars Pierre van Dijk schilderijen & John van Nistelrooij Beelden-Objecten. De tentoonstelling is van 2 Jan t/m 2 Febr. '20  te bezoeken op onze gebruikelijke openingstijden en op afspraak . 


"WINSOR & NEWTON - Pierre van Dijk"

De laatste jaren schilder ik met olie verf van W&N. omdat naar mijn mening de grijswaarde van de kleuren erg mooi zijn. en dat bleef niet onopgemerkt bij W&N, getuige screen-shot schilderij "the Bathers" op hun website.

Publicatie Website Winsor & Newton schilderij de Baadsters -Pierre van Dijk - Screenshot. Beynac-et-Cazenac FR.  /  's-Hertogenbosch NL. 

ATELIER PIERRE VAN DIJK 

  “Aan alles komt een eind alleen weten we niet hoe en wanneer”

Het wordt voor mij na 15 jaar “Maison Atelier Pierre” in Beynac-et-Cazenac Dordogne (24) Frankrijk tijd voor een volgende stap. Ik wil meer tijd en aandacht aan mijn werk besteden, om verdere ontwikkeling en diepgang mogelijk te maken. 

Om te stoppen met de Gallery was geen gemakkelijke keuze, maar helaas wel noodzakelijk zelfs onontbeerlijk. Het Afsluiten van 15 mooie jaren valt mij zwaar, maar dit betekent ook weer een nieuw begin.  " Atelier Pierre van Dijk " is gevestigd in de Burgemeesters Godschalx str. te Empel / s-Hertogenbosch NL. Dit is voor mijn doel, om meer tijd en aandacht aan mijn werk besteden, een geweldig nieuw onderkomen. Het studeren en werken is begonnen om nooit meer te eindigen “. behoud door deze verandering voor mij, zijn betekenis.  Dit betekent echter niet dat de deur voor U als belangstellende dicht is integendeel U blijft net zoals in al die jaren meer dan welkom.

Ook ga ik door met mijn Masterclasses , aan U als beginnend of gevorderd schilder. meer weten? stuur dan een e-mail met uw vragen en wensen.

Met vriendelijke groet Pierre

   Google Maps 

© Pierre van Dijk

 

Opbellen
E-mail
Info